);

“Βασικό στοιχείο στην ανάπτυξη του παιδιού είναι η συγκέντρωση. Το παιδί που συγκεντρώνεται είναι απόλυτα ευτυχισμένο.”

Maria Montessori

Το Σχολείο μας στην Κηφισιά

Η αγάπη μας για το παιδί και ο θαυμασμός μας για όσα έχει να του προσφέρει το εκπαιδευτικό σύστημα Μοντεσσόρι μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε το LEARNING STEPS.

Το Σχολείο μας στην Κηφισιά-που λειτουργεί από το 2010- είναι δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά) και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1 εως και 6 ετών. Στεγάζεται σε μια υπέροχη κηφισιώτικη βίλα 460 τ.μ. και περιβάλλεται από έναν καταπράσινο και ιδιαίτερο κήπο 3 στρεμμάτων, στην ήσυχη περιοχή του Στροφυλίου Κηφισιάς.

Ακολουθώντας τη Μέθοδο Μοντεσσόρι σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα, το Σχολείο μας προσφέρει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, βασισμένο στις ανάγκες των παιδιών. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με το πλούσιο Μοντεσσοριανό υλικό και το περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής, εξασφαλίζει στα παιδιά μας μια ξεχωριστή προσχολική εμπειρία.

Με κύριο μέλημά μας την υγιή και χαρούμενη ανάπτυξη του κάθε παιδιού, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και στη γνώση που κατακτάται με τρόπο βιωματικό και κιναισθητικό. Έτσι η Μουσική και η Τέχνη συνδιαλέγονται συνεχώς με τα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, τη Γεωγραφία, τη Ζωολογία και τη Φυτολογία, μέσα από δραστηριότητες που επιτρέπουν στο παιδί να κατακτά την αυτονομία που τόσο αποζητά σ’αυτήν την ηλικία. Επίσης μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές Εκδρομές και Επισκέψεις (σχεδιασμένες για τις ανάγκες των παιδιών) , τα παιδιά μας αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες ζωής και πολιτισμού.

Ελάτε να σας περιηγήσουμε στο χώρο μας!

Προγράμματα & Πληροφορίες

 • Πρόγραμμα Α: Από 9.00 μέχρι 13.00
 • Πρόγραμμα Β: Από 9.00 μέχρι 15.00
 • Ηλικία Εγγραφής: Από 2,5 ετών
 • Εγγραφές όλο το χρόνο

Παροχές

 • Φαγητό: Προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιεινό δεκατιανό από ποικιλία βιολογικών φρούτων και λαχανικών, αποφεύγοντας επεξεργασμένες τροφές και γλυκαντικές ουσίες και μετριάζοντας την κατανάλωση υδατανθράκων. Το μεσημέρι τα παιδιά γευματίζουν στο σχολείο το φαγητό που φέρνουν από το σπίτι.
 • Μεταφορά των παιδιών με ιδιόκτητα Σχολικά Λεωφορεία, με συνοδεία κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού. Τα παιδιά κάτω των 2,5 ετών κάθονται σε ειδικά καρεκλάκια αυτοκινήτου με ζώνες 4 σημείων, τα οποία προσαρμόζονται πάνω στα καθίσματα του σχολικού λεωφορείου.
 • Εκδηλώσεις και Γιορτές: Οι γιορτές γίνονται στο χώρο του σχολείου μας κι είναι στα μέτρα και τις ανάγκες των παιδιών, σεμνές κι απέριττες.
 • Επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος (μουσεία, πινακοθήκες κ.ά) ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ενότητες και τις ανάγκες των παιδιών.
 • Παιδίατρο: Ο παιδιατρος παρακολουθεί την ανάπτυξη των παιδιών σε τακτική βάση. Το σχολείο μας τηρεί αυστηρή πολιτική περί ασθενειών: τα παιδιά οφείλουν να παραμείνουν στο σπίτι 24 ώρες ασυμπτωματικά προτού επιστρέψουν στο σχολικό τους πρόγραμμα.
 • Παιδοψυχολόγο η οποία βρίσκεται στη διάθεση των γονιών όταν κρίνεται αναγκαίο.
 • Λογοθεραπεύτρια που παρακολουθεί την ανάπτυξη λόγου και ομιλίας των παιδιών.
 • Σεμινάρια από αρμόδιους επιστήμονες, για το πώς να μεγαλώνουμε υγιή και ευτυχισμένα παιδιά.
 • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τόσο στο σχολείο όσο και στο σχολικό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

Εγκαταστάσεις